Ontwikkelingspotentieel Waardebepaling

Vastgoedbemiddeling met kennis van zaken

Vastgoedbemiddeling met kennis van zaken

Een onroerend goed correct verkopen is geen evidente zaak. Dat vergt kennis inzake huidige wetgeving, fiscaliteit, verplichtingen verkoopprocedure,…maar ook van marketing en verkoopbemiddeling. Voor verkoop van zowel ontwikkelingsvastgoed (projectgronden), als bestaand ‘bijzonder’ vastgoed kan u op de expertise van Laress rekenen. Laress beroept zich op meer dan 20 jaar ervaring in vastgoed. We spreken de taal van koper, verkoper, aannemer en ontwikkelaar. We bouwen bruggen en zorgen ervoor dat elke bemiddeling volgens de hoogst mogelijke standaarden verloopt. Doorheen het hele proces maken we er een erezaak van een actief-adviserende rol te spelen die uitmondt in een overeenkomst die klopt voor iedere partij.

Waarom verkopen met Laress

Professionele bemiddeling

Bij Laress teken je voor bewezen ervaring in alle facetten van de vastgoedwereld. Die ervaring leeft verder in ons hele proces. we spreken niet alleen uw taal, maar ook die van een potentiële koper en/of projectontwikkelaar. De beste garantie op succes!

Gefundeerde waardebepaling en meer

Een realistische waardebepaling is essentieel voor een vlot verkoopproces. Op basis van een gefundeerd waarderingsrapport is de potentiële koper immers snel in staat om de vraagprijs correct naar waarde te schatten. Wij valideren, o.b.v. diverse waarderingsmethodieken, niet alleen de vastgoedwaarde 'as is', maar gaan steevast ook op zoek naar de intrinsieke meerwaarde (ontwikkelingspotentieel) van uw onroerend goed. Daarin onderscheiden we ons.

Onderscheidende marketing

Een onderscheidende marketing drijft het verkoopsucces. De beste garantie dat jouw onroerend goed snel en zo breed mogelijk wordt opgepikt door de juiste doelgroep. Wij reserveren steevast een belangrijk marketingbudget in onze commissie. Om uw onroerend goed optimaal en zo aantrekkelijk mogelijk in beeld te brengen maken we gebruik van de nieuwste technieken. We doen daarvoor beroep op professionele partners.

Kwaliteitsgarantie

Kwaliteit, dat is waar wij voor gaan. We ambiëren niet alleen een kwalitatief vastgoedaanbod, maar ook een professionele dienstverlening. Wij werken volgens de deontologische code van het BIV (Beroepsinstituut Van Vastgoedmakelaars) en zijn lid van het CIB (Confederatie van de Immobiliënberoepen van België). Door actieve netwerking houden we vinger aan de pols in de steeds veranderende vastgoedmarkt. Permanente bijscholing houdt onze dienstverlening up-to-date.

Vooropgesteld verkooptraject

  • Waardebepaling

  • Mandaat

  • Professionele fotografie

  • Dossiersamenstelling

  • Publiciteit

  • Bezoeken & rapportering

  • Compromis

  • Akte notaris

Uw vastgoed verkopen met Laress?

Neem contact en ontdek wat Laress voor u kan betekenen.
Contacteer ons