Ons Verhaal

Ons Verhaal

"Real Estate Expertise als driver voor Sales"

Laress specialiseert zich exclusief in de bemiddeling van vastgoed waarbij expertise en professionele dienstverlening nodig zijn én het verschil maken. Studie en doorgedreven adviesverlening zetten we in als hefboom om meerwaarde te creëren voor onze opdrachtgevers. Efficiënte marketing combineren we met vastberaden verkoop. We ambiëren een partnerrol en willen ontzorgen van a tot z.  

Het logo van Laress zinspeelt op de verbindingen die de onderneming legt. Tussen grondeigenaar en ontwikkelaar. Tussen verkoper en koper. Tussen een te herbestemmen pand en een mooie, gerenoveerde toekomst. Tussen potentieel en plan.

Ons Verhaal

Over Ons

Binnen Laress bundelen Lars Smekens en Betteke van Elderen hun passie en expertise in vastgoed, sales en marketing.

Lars kan bogen op meer dan twintig jaar complementaire ervaring in verschillende facetten van vastgoed. Als Bouwkundig Ingenieur (ing) met een tiental jaar ervaring in aannemerij en technisch projectmanagement kent hij de technische aspecten en de investeringszijde van het vastgoedproces. Als projectontwikkelaar kan hij dan weer terugplooien op twaalf jaar bewezen ervaring. Zijn opleidingstraject vervolledigde Lars met een Postgraduaat Vastgoedkunde (KU Leuven) en een Postgraduaat Bedrijfskunde (Vlekho Business School Brussel). Gedreven door zijn passie voor sales behaalde hij eveneens zijn erkenning als erkend vastgoedmakelaar (BIV509335). Lars is actief in diverse vastgoed gerelateerde netwerkorganisaties teneinde maximaal voeling te houden met de markt. 

Betteke is een gedreven salesdame met opleiding bedrijfsmanagement - specialisatie marketing (KDG Antwerpen)- op zak. Haar enthousiasme en passie voor vastgoed zijn haar handelsmerk.  Ze kan bogen op twaalf jaar ervaring in een commerciële- en managementfunctie bij een vooraanstaand werving en selectie bedrijf. 

Al deze ervaring en expertise bundelen zij in "LARESS Real Estate Services" en stellen zij ten dienste van u. 

Onze kernwaarden

Passie & gedrevenheid

Pure liefde voor alle facetten van vastgoed. Van makelaardij tot projectontwikkeling. De drive om steeds op zoek te gaan naar de meerwaarde achter de stenen. 

Authentiek & betrouwbaar

Doen waar we voor gaan en staan. Doen wat we zeggen. Dat is de beste garantie op het uitbouwen van duurzame lange termijn relaties. 

Kwaliteit & grondig

Steeds grondig te werk, met kennis van zaken. We gaan uitsluitend voor kwaliteit. 

Partnership & Ontzorgend

We willen een partner zijn van onze klanten. Hun target is ons target. We willen ontzorgen van a tot z. 

Waarmee kunnen wij u helpen?

Laat het ons weten. We kijken graag samen waarmee we u van dienst kunnen zijn.
Ontdek onze services